• ny2

Smart + helsebelysning, En ny bransje har kommet

komme

I en tid hvor generell belysning gradvis når taket i bransjen, blir konkurransen om markedssegmentene stadig hardere.Som to nøkkelsegmenter har smart belysning og sunn belysning fått omfattende oppmerksomhet fra belysningsindustrien.
I følge forskningsdataene fra LED Research Institute (GGII) vil Kinas marked for smart belysning nå 100 milliarder yuan i 2021, en år-til-år økning på 28,2%.
For tiden er markedsaksepten for smart belysning ikke høy, og det kan ikke endre den generelle situasjonen for hele LED-belysningsindustrien.Dr. Zhang Xiaofei, styreleder i Gaogong LED, foreslo: "Intelligente belysningsprodukter bør være kompatible, aktivt integrert i økologien, og funksjonene deres skal være enkle å bruke. I produktutvikling bør mer spesielle funksjoner som kunstig intelligens utvikles. "
"Belysning er ikke lenger begrenset til belysning, men går tilbake til den opprinnelige intensjonen med å belyse mennesker, som er å gi glans til folks liv, og trenden med integrering og utvikling av intelligens og helse imøtekommer denne opprinnelige intensjonen."
"Intelligent belysning er et marked med stort potensiale, og vil bli hovedtrenden og konkurransen i belysningsbransjen. Akkurat som da LED-belysning og smart belysning så vidt startet, er hver bedrifts egen erkjennelse og forståelse av sunn belysning fortsatt fragmentert og en- Hvis denne status quo overføres til markedet, vil det skape forvirring blant brukerne når det gjelder etterspørsel og erkjennelse.»
Smart + helse har blitt nøkkelen for mange store produsenter for å bryte den smarte belysningen.
For øyeblikket har ikke den sunne belysningsbransjen en klar retningslinje.Det har alltid vært i en tilstand av smertepunkter for brukere og forvirring for bedrifter.De fleste av de store næringene er i en tilstand av lukkede dører.
Så hvordan vil sunn belysning utvikle seg?
Fremtiden for sunn belysning er å kombinere med visdom
Når det kommer til visdom, tenker folk vanligvis på dimming og toning i forskjellige miljøer;når det kommer til helse, tenker folk vanligvis på sunn øyepleie.Integreringen av visdom og helse har brakt nye vekstmuligheter til markedet.
Det er forstått at bruksområdene for produkter som integrerer visdom og helse er mer og mer omfattende, og dekker nå desinfeksjon og sterilisering, medisinsk helse, utdanningshelse, landbrukshelse, hjemmehelse og andre felt.


Innleggstid: 17. juni 2022